Dumstruten på

Gårdagen ägnades åt ett besök på Albano. Jag bestämde mig för att det var bästa att få klon borttagen för att få Rooibos smärtfri så fort som möjligt. Jag väntade i ca 4.5 timmar totalt. Den mesta delen av tiden ägnade jag åt att tala med trevliga likasinnade hund- och kattägare. Vad trevligt det blev! En hel kull med Lagottos skulle röntgas och vi (uppfödare och ägare) talade om uppfödning, klickerträning, kurser och utställningar mm. Hundar hade blivit bitna (3 st denna kväll) av andra hundar och katt med dåligt hjärta skulle undersökas. Rooibos träffade även en King Charles tik som löpte (och var väldigt glad i Rooibos). Golden killen Dennis skulle få sina stygn borttagna från ögat (och bli av med struten). En familj med en vacker Border tik på rutinkoll var också trevliga att samtala med en stund. Många är mycket intresserade av att komma igång med klickerträning och jag får känslan av att det kommer att ske mycket den närmaste tiden vad gäller träningssätt och inriktning. Kul!

Väl inne beslutade vi att operera bort kapseln (klon) och Rooibos blev sövd. Under tiden jag väntade träffade jag fler trevliga hundägare i väntrummet. Mer samtal om hundträning och klickerträning. När Rooibos kom ut på vingliga ben, med obligatorisk dumstrut runt huvudet kunde jag bara konstatera att ännu ett besök gjort nytt hål i plånboken. Tur att det bara var 1.5 månad sedan sist :-) Nu slapp jag självrisk denna gång i alla fall! Damen i receptionen (som hört några samtal) var också intresserad av att komma igång med klickerträningen. Jag hoppas få träffa många av alla dessa hundägare snart!

Struten kommer av om några dagar (om allt går väl). Hältan är faktiskt redan borta, så det var nog ett bra beslu! Vi kanske kan börja träna efter helgen!

Speak Your Mind

*