Härlig helg i Dalarna, utan kurs…..

Â

Â

Körde upp till Nyberget och vidare till Borlänge för steg två med Gerard O’Shea i utställningsteknik. Väl framme vid Romme, fann jag stället ödelagt. Det gick upp för mig att jag lyckats lägga in kursen på fel helg i min almanacka. Hur klantigt är inte det?

Nåväl, det var bara att göra det bästa av saken och köra tillbaka till Nyberget och njuta av det sagolika vädret och solnedgång över Lissjön. Lomfåglarna (ett par som håller till på sjön) bjöd på stillsam underhållning. Hundarna hann med flera dopp och simmade efter apporterna ett 30:tal gånger redan på lördag kväll. Fin motionsträning när det är så varmt att matte inte orkar gå…

Lite träning med Rooibos: främst finlir på fria följet, vändningar höger och vänster + språng. Riktigt bra nu, växlande korta stycken och belöna för topp attityd samt längre stycken och extern belöning. Börjar bli nöjd, men behöver mer störningsträning. Margareta kommer ner från Umeå innan vi åker till Norge nästa helg, hoppas vi hinner med lite träning.

Kursen med Gerard är först nästa helg, så det blir till att åka direkt vidare till Norge från Dalarna. Mycket kurser är det på en gång som husse brukar säga.

Sommarväder och tokvarmt, gör att vi knappast hinner med mer träning än vad man får in efter kl 20.30 på kvällen. Tracy har ännu inte börjat löpa, vi väntar med spänning. I dag fick jag svar från USA (Optigen) ang Rooibos DNA test och han är NORMAL/CLEAR =alltså grupp A och det är ju kanon då han ska föra detta vidare till sina valpar. Vi väntar nu svar från Tracys prov också.

Speak Your Mind

*