Hur du beställer en produkt

Beställa en produkt
När du beställer börjar du med att välja produkt. Sedan väljer du färg och storlek. När du är klar klickar du på Lägg i varukorg. Slutligen betalar du genom att följa anvisningarna. Produkten kommer per post inom de närmaste två veckorna.

Färger och mönster
Läs detta innan du beställer!
Maasaikvinnorna som skapar dessa produkter jobbar med olika mönster. Det är lite som att köpa en tavla – varje exemplar är unikt och de görs i liten upplaga. Alla produkter är handgjorda och håller samma höga kvalitet. Den du får blir unik och vacker.

Oavsett vilken produkt du ska köpa gör du ett färgval. Du får då en produkt med mönster och färgkombination representerad i den valda färggruppen. Om det är viktigt med en viss färg som framhävs, skicka e-post efter att beställning och betalning är gjord med hänvisning till din order med texten: Turkos, orange, blå, röd, rost, brun, guld eller rosa som huvudfärg. Vi tar då hänsyn till detta! De mönster du ser på bilderna finns ofta i både pannband, skärp och hundhalsband.
Se gärna bildexempel på de olika färggrupperna.

Viktigt: Ange ras och färg på din HUND eller HÄST, då kan vi se till att färgskalan blir snygg och passande.

Överraska mig
Ge oss fria händer att välja mönster åt dig (utifrån hund/häst färg) och du slipper fraktkostnaden. Det blir en rolig överraskning och garanterat en unik och snygg produkt som passar dig och ditt djur. Ej bytesrätt!

Tillbaka till webbutiken