Hundkurser hos Marys hund och Canis hundskola

Från och med november 2010 driver jag Canis Hundskola Avdelning Stockholm samt Canis Hundskola Avdelning Södra Dalarna. Jag ser fram emot att träffa och hjälpa många trevliga hundägare att komma igång och vidare med sin hundträning och ha mycket kul med sina hundar. Det finns knappast något roligare och mer inspirerande och tänk att få vistas ute i skog och mark samtidigt

Kontakta gärna mig om du är intresserad av någon kurs eller en privatlektion. 

Hundkurser

Det som från början fick mig att gå instruktörsutbildningen var viljan att själv lära mig mer om detta fantastiska sätt att träna sin hund. Nu gläds jag mycket åt att få jobba med alla tänkbara problemlösningar, lägga upp kreativ träning och ha många trevliga hundar och ägare på hundkurs hos mig.

Förutom att hålla Caniskurser, fortsätter jag hela tiden att utbilda mig på passande kurser i Sverige och utlandet, allt för att lära mig så mycket som möjligt och kunna utvecklas som tränare för mina egna djur samt som instruktör. Du kan läsa mer om min utbildning på sidan Om Mary Wright.

Hundkurser

Förutom mina två hundar Rusty & Rooibos tränar jag också mina två katter Lissy & Lukas. Eller om vi ska säga att de ser till att vara med när det tränas: Tränar jag hoppning med Rooibos så dyker Lissy upp och ställer sig på högkant på hindret så att han får hoppa över henne också. Lägger jag spår, är de med på noterna och springer spåret före och äter upp godbitarna.. Det är roligt hela tiden, precis som det ska vara när vi tränar. Min senaste utmaning är att träna in en mängd olika övningar för sjukgymnastik och träning för att bygga upp hunden och undvika skador eller för att rehabilitera hunden. Vidare blir det lite mer tävlingar i lydnad och rallylydnad. Tyvärr är en av mina hundar skadad (Rusty) och min andra hund skotträdd, så mina möjligheter att tävla något begränsade. Men snart blir det en ny hund att börja träna.

Jag hoppas få träffa många av er på någon av mina hundkurser och träningshelger det kommande året!

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få information om vad som händer!