Stockholm

HUNDKURSER I KUNGSÄNGEN

Hundkurser i Stockholm

I Kungsängen har jag en stor trädgård med 4 spotlights, ett mycket stort kök/matsal som rymmer upp till 12 kursdeltagare på teori (med stor duk och Power Point projektor).

TRÄNINGSPLANEN som angränsar till tomten är på 70x70m2 med fin gräsplan. Här är det sista arbetet med belysning och färdigt staket runt planen igång (till hösten 2012).

Jag jobbar på att få fram en inomhushall att träna i vintertid.

Aspviksvägen nås med tåg och anslutande buss från Stockholm Central på ca 38 min. Se www.sl.se

Sök busshållplats VIKBERGA i Upplands Bro kommun. Därifrån tar det 6 min till fots.

 

Vägbeskrivning

MARYS HUND
Aspviksvägen 7
Kungsängen

Hundkurser i Stockholm

Så här kör du:

E18 mot Kungsängen avfart Kungsängen Brunna (2:a avfarten Kungsängen om du kommer från Stockholm). Vid avfartsrampen tar du vänster. Kör igenom 2 rundeller. Den andra rondellen ligger vid en OK mack, där kör du alltså rakt igenom (riktning Lennartsnäs).

Följ den vägen (under järnvägen och ut över öppna ängar) ÄNDA fram till en 4-vägskorsning (tag INTE av mot Aspvik). Vid korsningen svänger du höger riktning Ålsta. Kör ca 800 m förbi en gård och sväng höger på Klodalsvägen (riktning Ålsta). Följ den hela vägen fram till massor av brevlådor på höger sida. Där svänger du vänster. Kör sakta (max 30) Gult hus på vänster sida. 

Kör lite längre fram förbi första parkeringen och parkera i första hand på den större andra parkeringen markerad Marys Hund (vänster sida). Ytterligare en parkering markerad med Marys Hund (den första) med 3 platser samt grässlänt på samma sida (vänstra) går också bra. Parkera inte utanför någon av grannarna tack!

OBS! Hunden ska vara väl rastad när du kommer. Rasta INTE hunden längs vägen! Heller inte på tomten eller träningsplanen.

Om du kommer tidigt och vill rasta hunden på plats: Ta med hunden ner på tomten och över spången och följ stigen mellan åkern och träningsplanen, den leder ut till en skogsdunge med stig igenom. Vi plockar självklart upp efter hundarna.

Kommer du i god tid före kursstart kan du ta med hunden ner till träningsplanen och värma upp/komma igång, hellre än att hunden sitter i bilen och blir otålig. Jag informerar om vi ska starta inne med teori eller börja ute.

VARMT VÄLKOMNA!

Kommunalt: Gå in på www.sl.se och ta en tidtabell för aktuell dag. Busshållplatsen heter VIKBERGA i Upplands-Bro. Från Busshållplatsen: Gå in mellan den röda ladan och villan och över järnvägsbron. När du står med näsan mot skogen och bron bakom dig: Sväng lite höger snett ner på stigen in i skogen. Följ den stigen utan att vika av från den (jag har satt några markeringar i reflex på träden): Rakt fram och den tar dig så småningom lite uppåt åt vänster (men vik inte av från den här stigen).

Ca 200m kommer du upp på en vändplan och en väg. Fortsätt rakt fram på vägen ca 200m ner till brevlådorna. Vid dem går du åt höger på Aspviksvägen. 4:e huset (som är gult) på vänster sida. Aspviksvägen 7.

Marys mobil: 0708-435 282

Vänligen ring inte på min mobil före 15.00 på dagarna då jag arbetar. Sänd i så fall meddelande. Tack!