Belöningskurs heldag alt 2 halvdagar

Längre fram kommer du lära dig att några av de viktiga grunderna inom klickerträning bl a är bra timing och att sätta bra kriterier, men det kommer vi jobba med på flera av de andra kurserna.
Den här kursen ska vi främst ägna åt kanske det viktigaste och mest grundläggande, nämligen BELÖNINGAR, att utveckla och kunna erbjuda hunden belöningar som den verkligen vill jobba för. Kursen lämpar sig för dig som vill komma igång med bra träning och kanske redan anmält dig till en eller flera av mina kurser under året. Jag tror att det skulle vara värt att investera i den här dagen, just för att du sedan ska kunna få snabbare resultat på de kurser du tar del av.
Vi kommer att använda det din hund verkligen gillar, för att ”lyfta” upp fler belöningar till samma nivå. Vi låter glädjen och den positiva känslan från den bästa belöningen ”spilla över” på andra belöningar. På så sätt kan du ha många olika belöningar på din repertoar. Några blir mer lämpade för lugna och stillsamma övningar medan andra blir mer lämpade att använda när du vill få fram fart och ha hunden i en hög sinnesstämning och aktivitetsnivå.
Målsättningen är att du efter den här dagen ska ha många olika belöningar som din hund verkligen gillar och att du lärt dig vilken belöning som passar bäst för olika sammanhang och träningsmoment.
Slutligen får du med dig uppgifter att träna på för att få hunden ändå mer ”taggad” på det du har att erbjuda så att du kan variera och göra din träning överraskande och rolig. Det kommer ge dig mycket fördelar när du går fler kurser och tränar vidare med din hund!
Den här dagen ska vi leka, släppa loss och ha väldigt kul med våra hundar!
Kursavgiften inkl lunch, fika ca : 995:-

Speak Your Mind

*