Clicker Camp

CLICKER CAMP i Dalarna (2 tim från Stockholm)

6 dagars kurs med inkvartering och mat

Clicker Camp i Dalarna, 6 heldagars kurs med inkvartering, mat, fika, bad, bastu mm.
2 dagars lydnad (en dag frivilliga betenden och stimuluskontroll & en dags apport, grip, håll fast träning)
2 dagar`s spårträning
2 dagars sök

Tanken är att kursen ska tilltala dig som kommit igång med klickerträningen och gått några kurser redan. Har vi tid kanske vi hinner börja med små kedjor av rulle för söket. Riktigt rolig träning den bästa tiden på året, i fantastiskt fina skogar och sagolikt vacker miljö!
Bad med hundarna och bastu hinner vi också med!

Ankomst söndag morgon, avslut lördag morgon.

Plats: Nyberget i södra Dalarna, det tar 2-2.5 timmar att köra från Stockholm.

God, vällagad mat ingår, fika samt inkvartering och vistelse på en gård intill en liten sjö i närheten av Hedemora. Deltagarna (max 6) bor dels i en gäststuga vid sjön och dels i ett flerbäddsrum (båda med bekväma sängar). Betagande utsikt utlovas!

Hundar: Eftersom vi bor tillsammans på gården kan vi inte ta emot problemhundar eller hundar med aggressivt beteende på denna kurs. Endast en hund per deltagare tack!

Hundkursen:
Fredag kväll: (efter middagen) går vi kortfattat igenom klickerträningens grunder tillsammans runt brasan.
Lördag: Om vädret är bra, tränar vi lite utomhus på förmiddagen. Vi jobbar med att få hunden att frivilligt bjuda på olika beteenden och hitta bra belöningsformer och lek som den verkligen uppskattar. Om vädret är dåligt sker detta i ett närbeläget ridhus.
Under eftermiddagen blir det tillfälle att jobba i mindre grupper (någon är hela tiden på massage) med det vi kallar ”Doggie Zen” och lär hunden att vänta på något den gärna vill ha för att sedan få det.
Söndag: Mindre grupper jobbar vidare med roliga aktiviteter. Vi provar att få hunden att sätta sina tassar på en tasstarget (platta) på marken och/eller dutta med nosen i din handflata.
Om det är lägligt (ingen eller väldigt lite snö) kan vi besöka skogen ovanför Mörtaberget och förlägga aktiviteten i skogen.
Under eftermiddagen pratar vi lite mer om allt roligt man kan göra med sin hund och vilken typ av kurser och träning som passar bra för dig och din hund att ta del av i framtiden.

Min förhoppning är att denna vecka ska vara givande och ge er rikligt med inspiration.
Vi varvar något av det roligaste den här fina tiden på året: 2 dagar tävlingslydnad (klass 1-2), 2 dagar spår och 2 dagar sök.

Att det hela görs under lättsamma former med lite välbefinnande och god mat ger förhoppningsvis mersmak!

Kursavgiften inkluderar inkvartering och måltider, bastubad och hundkurs samt fika varje dag.

Pris 8500 kr.

Speak Your Mind

*