Kul stärk upp och balanskurs

Roligaste och nyttigaste kursen för dig som vill ha lite roligt med din hund och lära den att ha kontroll över hela sin kropp. Vissa hundar tycks bara veta om att de har en framdel och att maten stoppas in ungefär där. Nu ska den få lära sig att ha lite koll på hela kroppen och vad den gör med den.
Vi jobbar med frivilliga beteenden bl a i skogen. Här får hunden lära sig att klättra upp på olika föremål, hålla balansen, gå runt, snurra, krypa under och baklänges mm. Vi utvecklar rolig lek i samband med detta och ger hunden goda erfarenheter av allt roligt i olika miljöer med matte/husse.
Detta kommer att stärka upp hundens självkänsla då vi provar allt stegvis och enbart i den takt hunden själv vågar prova på saker. Efter hand blir den mer säker och tycker att det är roligt!
Syftet med kursen är också att ge dig mer idéer om hur du kan ha roligt med din hund på vardagspromenaden, vilket leder till att din hund kommer att vilja vara mer med dig och komma bättre till dig på promenaden. Det här sättet att jobba med hundens kreativitet och frivilliga beteenden främjar också all fortsatt träning. Oavsett om du bara vill ha bättre kontakt och trevligt med din hund, om du vill satsa på tävlingslydnad, rallylydnad, agility eller vad det nu är Ni vill göra tillsammans i framtiden, är detta en väldigt bra start!
Vi träffas 3 tillfällen kl: 1,5 timmar per gång.
Pris per ekipage: 985:-

Speak Your Mind

*