Utställningskurs

För Dig som ställer ut hunden och gärna vill få mer glädje när du visar den i ringen, är detta en utmärkt kurs inför sommaren. Jag har själv lagt lite energi på utbildning och ringträning och det tog sedan inte lång tid att inbringa ett championat för min Rooibos.
Det är faktiskt väldigt mycket vi kan göra för att det ska ge resultat och dessutom är det mycket roligare att visa upp hunden.

Vår träning går ut på mycket glädjefylld aktivitet i ringen, vi har några fler deltagare på kursen, just för att få vana att vistas med många hundar. Vi jobbar med en betingad förstärkare (som alltid ger belöning) och inga korrigeringar. Målet är att väcka glädje och ge hunden många mycket bra och roliga erfarenheter att ta med sig till dess den ska in i ringen på utställning.
Vi fångar frivilliga beteenden som sedan får kommandon som du använder dig av på utställning. Hunden belönas för att aktivt delta i arbetet att ställa sig snyggt, springa med ”swung” i steget mm.
Rolig, fartfylld träning som dessutom ger utmärkt social träning/störningsträning för din hund och säkert också bättre resultat på utställningarna!
Dagar: Två dagar ca 6 timmars kurs per dag inkl paus för lunch uppehåll.
Pris per ekipage: 1.800:-

Speak Your Mind

*