VÄGBESKRIVNING TILL NYBERGET

Kör mot Enköping, sedan väg 70 mot Sala, Avesta och Hedemora. 

I Hedemora: kör igenom första rondellen. I andra rondellen tar ni snett höger mot FALUN. Följ den ca25 km (förbi bland annat Fäggeby, över älven mm).

När Ni kommer till en korsning där det står: Arkhyttan, Långshyttan och Lövåsen åt höger och St Skedvi åt vänster, svänger Ni åt höger. Vissa av orterna förekommer nämligen på skyltar tidigare, men ni skall svänga först här, ok!

* Härifrån är det exakt 3 km till Arkhyttan. Där svänger ni vänster mot Lövåsen (det är en stor röd byggnad/gammal garnfabrik där Ni svänger in).

Kör 3 km och Ni är i Lövåsen. Vägen delar sig (som ett Y) och ni håller er rakt fram (höger) mot NYBERGET (ej vänster mot Lövåsen). Kör ca 1.5-2 km in i den lilla byn NYBERGET som ligger runt en liten sjö på vänster sida. När vägen svänger vänster i en kurva (gammalt fallfärdigt torp på vänster sida) efter byn tror man att man är ute ur byn. Vårt hus är FÖRSTA hus direkt efter den kurvan/gruvan på vänster sida. Gult hus!

Adress: NYBERGET 81.

För resande från Falun: * Kör gamla vägen mot Hedemora. När Ni ser skyllt mot Stora Skedvi åt höger och Arkhyttan, Långshyttan & Lövåsen åt vänster, svänger ni VÄNSTER och följer samma som ovan.

OBS! Parkera gärna på vägen in mot gruvan precis innan huset. Ni kan svänga in på den vägen (vänster före det första gula huset efter kurvan). Ni kan också parkera framför huset! Men det blir nog fullt där. Ta först in Era saker och hämta hundarna sedan, så att vi får göra klart och få ordning på vart Ni ska.

Marys Mobil: 0708-435282

Om något ska handlas: I fösta rondellen i Hedemora svänger Ni vänster och sedan direkt höger. Stort och välsorterat!

Inför resan:

Det tar ca ca 2.5 timmar att köra från Stockholm. Försök gärna anlända mellan kl 18.00-20.00 så äter vi kl 20.00. Om något annat anges för just den helg du ska vara med på så gäller det!

Om du kommer senare, ring och tala om det så värmer vi maten.

Hundarna
Ta gärna med hundgaller eller bur om Ni har, jag kan ev låna ut någon. Det är väldigt bra om hundarna sover i dem på natten eftersom det blir 3 i varje rum. Vi försöker att inte ha hundarna i kök, matrum och vardagsrum utan i bilarna och burarna när vi inte tränar. Då undviker vi ev trängsel och att det ”hettar till” mellan hundar som känner sig obekväma när det är trångt.

Tag med bajspåsar till hundarna och matskål + vattenskål. Gärna reflex för kvällsturen, det är mörkt och det är en väg att gå över. 

Sängkläder mm
Ta med lakan, påslakan, örngott och handdukar. Täcke, kuddar mm finns i alla sängar.

Bastu kommer att finnas uppvärmd (vedeldad) lördag eftermiddag och kväll.

Det finns dusch i bastun nere vid sjön.

Boende
3 bor i gäststugan halvvägs ner vid sjön, 3 bor i stora gästrummet uppe. Vi försöker dela in de som har hundar som fungerar bra ihop för boendet. 

WC
Det finns 2 st.
En ner i källaren och en på övervåningen i huset (vid stora gästrummet). Det finns också en till dusch i badkaret ner i badrummet i källaren, men den är inte lika rolig som den i bastun.

Måltider
Om ingen har särskilda krav kommer menyn att planeras och ingen hänsyn tas till specifika råvaror.
Om ni har allergier, hör av Er snarast tack! E-post: mary@canis.se

Det kan vara trevligt att dricka lite vin kanske, ta med i så fall!

Fika
Det kommer finnas Te/kaffe dagligen inkl kakor och efterrätt på kvällarna. 

Kläder
Ta med regntåligt, bra stövlar eller kängor och allt som behövs för årstiden. Gärna täcke till hunden om det är kallt och den ska ligga en del i bilen.

Städning
Alla dammsuger och moppar sitt rum. Vi hjälps åt med disk och att plocka undan mm.

Speak Your Mind

*